Hevosia, casinopelejä – urheilua livenä netistä?

Betsafe FI tarjoaa nykyään mahdollisuuden katsoa urheilulähetyksiä livenä netissä. Betsafen livestreaming palvelussa oli esimerkiksi tällä viikolla tarjolla NBA-otteluita, MLS-otteluita, NHL-kamppailuja ja MLB-otteluita. Peleistä oli tarjolla niin suomalaisia kiinnostavan Chicago Bullsin ottelu Detroit Pistonsia vastaan. NHL:stä olisi ollut tarjolla esimerkiksi Patrick Laineen Winnipeg Jetsin kohtaaminen Mikko Koivun Minnesota Wildia vastaan. Ja kuinka monesta muusta paikasta Suomessa pääset seuraamaan netistä baseballin superotteluja – tällä viikolla tarjolla olisi ollut mm. Los Angeles Dodgersin kohtaaminen Houston Astrosin kanssa. Betsafen livestreaming kanavalla olisi ollut tällä viikolla myös Italian Serie A:n otteluja mm. Fiorentinan ja AS Roman kohtaaminen – pelejä pelien jälkeen, joka päivä – livenä.

Tiedätkö mikä livestreaming on? Se ei tarkoita otteluiden näyttämistä TV-tyylisesti vaan nimenomaan otteluiden tapahtuminen liveseurantaa ja jatkuvaa liveanalyysejä – seurantaa, tilastointia, mikä on erittäin tärkeätä niille, jotka oikeasti seuraavat pelejä ja satsaavat niihin myös rahaa.

Live-vedot netin kuumimmilla kertoimilla Betsafelta

Vapauta sisäinen huimapääsi Betsafen livekertoimien parissa. Näytä vetotietämyksesi ja -taitosi veikkaamalla voittavia joukkueita. Jos arviosi osuvat oikeaan, live-vedonlyönti tarjoaa useita mahdollisuuksia pelitaitojesi testaamiseen. Livekertoimien isot vaihtelut ovat koko vetomuodon jännittävin yksityiskohta. Parasta on se, että sinulla on valtavasti vaihtoehtoja jalkapallosta jääkiekkoon, tenniksestä rugbyyn, koripallosta baseballiin ja niin edelleen. Siksi tuo livestreaming palvelu on niin nykyaikaa – mitä kehitys tuokaan sille tulevaisuudessa?

Myös hevosurheilussa on Betsafella tasaisesti livestreaming lähetyksiä eri maiden lähdöistä. Tiesitkö muuten, että hevosurheilu on todella suurta maailmalla. Betsafen palvelussa on noin 250 000 lähtöä vuodessa yli 40 eri maassa! Livelähetysten avulla voit nauttia kisoista ympäri maailmaa. Betsafen lähetykset ovat korkealaatuisia, joten sinun ei tarvitse tilata erikoiskanavia nauttiaksesi kotoa käsin esimerkiksi Dubai World Cupin kaltaisista tapahtumista. Kaikille USA:n ja Kanadan kilpailuille on oma erityislähetyksensä joka lähdölle. Voit katsoa näitä kilpailuja yksinkertaisesti etsimällä haluamasi lähdön ja klikkaamalla lähtölistan yläosassa olevaa linkkiä- näin siis Betsafella.

Rahapelikulutus henkilöä kohden maailmassa – Suomi neljäntenä

Vuonna 2016 suomalaiset pelasivat konsulttiyhtiö H2 Gambling Capitalin väestövertailun mukaan rahallisesti neljänneksi eniten koko maailmassa. Euroopassa eniten pelattiin Irlannissa, Suomi sijoittui toiselle sijalle. Saman yhtiön selvityksen mukaan kolme vuotta aiemmin (2010) Suomi oli viidentenä.

Suomea korkeampaa rahapelikulutus oli 2016 ainoastaan Australiassa, Singaporessa ja Irlannissa. Australiassa, jossa kulutus oli kovinta, täysi-ikäinen asukas käytti vuodessa noin 1 000 dollaria rahapelaamiseen. Jokaista suomalaista kohti rahapelikulutus oli yhtiön mukaan noin 500 dollaria.

Vuonna 2003 maailman pelimarkkinat tuottivat yhteensä 250 miljardia US-dollaria. Kymmenen vuotta myöhemmin, 2013, markkinat tuottivat noin 450 miljardia US-dollaria.

Konsulttiyhtiön ennusteen mukaan rahapelimarkkinat jatkavat kasvuaan: vuonna 2018 markkinoiden koko tulee olemaan n. 550 miljardia US-dollaria.