Hinnasto

ER-tuki ja Kari Oksanen on saatavilla tuntityöläisenä (89,90€/h), mutta yleensä sovimme asiakkaan kanssa räätälöidystä yhteistyömallista.
Yhteistyö voi pitää sisällään koulutuksia, konsultointia, mainosten tekoa, kotisivujen ja sosiaalisen median sisällöntuotantoa, myynninseurantaa, analyyseja.
Hinnoittelu voidaan sopi kuukausi tai vaikka viikkotasolle, mutta aina asiakaskohtaisesti.

Perusmarkkinointikonsultointi

Markkinointikonsultointi, sen sisältö ja kokonaisuus, ovat jokaiselle asiakkaalle erilaisia. Ensimmäinen tapaaminen on maksuton. Varsinainen konsultaation hinta on vähintään 750€.

Kotisivuprojekti

Kotisivuprojekti on yksi osa markkinointia. Ensimmäinen tapaaminen ja määrittelyt eivät vielä maksa mitään. Tapaamisen jälkeen annan asiakkaalle kirjallisen tarjouksen, ja perussivuston toimitushinta asettuu usein välille 1.500- 2.400€. Perussivusto toimitus sisältää myös sekä sisältö että Google-optimointiin liittyvää konsultointia sekä sisällöntuottamista.

Sisältötuotanto sopimuksella

Teen myös sisältöä sopimuksella esimerkiksi yrityksen Facebook sivulle sisältäen kilpailut, arvonnat, tekstit, kuvat, videot. Näissä minimilaskutus on 150 euroa/kk.

Linkkiverkosto ja ulkoiset linkitykset

Teemme artikkeleita eri sivustoille ja voimme kirjoittaa artikkelin myös teistä tai linkittää oman tiedotteenne sopivalle sivustolle.

Ota yhteyttä ja kysy palveluistamme


    Muissa töissä ja projekteissa: www.kettumarkkinointi.fi