Hinnasto 2022

ER-tuki ja Kari Oksanen on saatavilla tuntityöläisenä (89,90€/h), mutta yleensä sovimme asiakkaan kanssa räätälöidystä yhteistyömallista.
Yhteistyö voi pitää sisällään koulutuksia, konsultointia, mainosten tekoa, kotisivujen ja sosiaalisen median sisällöntuotantoa, myynninseurantaa, analyyseja.
Hinnoittelu voidaan sopi kuukausi tai vaikka viikkotasolle, mutta aina asiakaskohtaisesti.

Perusmarkkinointikonsultointi

Markkinointikonsultointi, sen sisältö ja kokonaisuus, ovat jokaiselle asiakkaalle erilaisia. Ensimmäinen tapaaminen on maksuton. Varsinainen konsultaation hinta on vähintään 950€.

Kotisivuprojekti

Kotisivuprojekti on yksi osa markkinointia. Ensimmäinen tapaaminen ja määrittelyt eivät vielä maksa mitään. Tapaamisen jälkeen annan asiakkaalle kirjallisen tarjouksen, ja perussivuston toimitushinta asettuu usein välille 1.500- 3.500€. Perussivusto toimitus sisältää myös sekä sisältö että Google-optimointiin liittyvää konsultointia sekä sisällöntuottamista.

Sisältötuotanto sopimuksella

Teen myös sisältöä sopimuksella esimerkiksi yrityksen Facebook sivulle sisältäen kilpailut, arvonnat, tekstit, kuvat, videot. Näissä minimilaskutus on 150 euroa/kk.

Artikkeli ja mainostekstit

Teen myös yksittäisiä mainosartikkeleita täysin natiivisti, eli ne sisältävät 0% kopioitua sisältöä. Näissä toimitusajat vaihtelevat päivästä pariin viikkoon riippuen sekä tilauksesta että omasta aikataulusta. Teen artikkeleita viikoittain monesta eri aihepiiristä, kuten autoista, tekniikasta, terveydestä, politiikasta, yrittämisestä yms.

Yksittäinen artikkeli yrityksen omiiin tarpeisiin minimissään 500 sanaa maksaa alkaen 250 euroa+alv.

Linkkiverkosto ja ulkoiset linkitykset

Teemme artikkeleita eri sivustoille ja voimme kirjoittaa artikkelin myös teistä tai linkittää oman tiedotteenne sopivalle sivustolle.

Ota yhteyttä ja kysy palveluistamme


    Muissa töissä ja projekteissa: www.kettumarkkinointi.fi