Hinnasto 2024

ER-tuki tmi:n toiminta perustuu yli 30 vuoden markkinointi- ja mainontakokemukseen. Tuotamme mainoksia, konsultointia, koulutusta sekä sisällöntuotantoa. Lisäksi meillä on useampia palvelimia, joilla hallinnoimme asiakkaidemme yritysten kotisivuja sekä tuotamme sähköpostipalveluita.

Perusmarkkinointikonsultointi

Markkinointikonsultointi, sen sisältö ja kokonaisuus, ovat jokaiselle asiakkaalle erilaisia. Ensimmäinen tapaaminen on online, ja se on maksuton (max 1h).

Varsinainen konsultaation hinta on vähintään 950€.

SEO, Google, hakusanaprojekti

Hakusanojen/ avainsanojen analysointi, määrittely ja perustason ulkoisten linkkien hankinta ja lisääminen ovat projektina vähintään 1-2 viikkoa ja kustannustasoltaan noin 750€-1500€ riippuen yrityksen alkutilanteesta.

Hakusana/ Avainsana-projektin Google tulokset alkavat näkyä yleensä 2-4 viikon aikana. Jokainen hakusanaprojekti on oma projektinsa ja annamme aina asiakkaalle kirjallisen tarjouksen projektikohtaisesti. Eri aloilla hakumäärät vaihtelevat, samoin kuin toivotuissa hakusanoissa, joten yritykselle mieluisan ja toimivan hakusanaprojektin rakentaminen on aina yksilöllistä, ja siksi myös hinnoittelu vaihtelee. Vähän kilpaillulla alalla on helpompi päästä Google hakutuloksissa hyvin esille, ja vastaavasti kovan kilpailun toimialalla Googlessa etusivulle pääseminen ja siellä pysyminen ovat suurempia markkinointiponnisteluja vaativia projekteja.

Mitä saat kun tilaat meidät:

  • Kattavan hakusana/hakusana-analyysin joka tehdään ohjelmallisesti – ei “musta tuntuu”-tiedolla
  • Kilpailutilanteen ja kilpailijoiden analysoinnin ohjelmistollisesti
  • Otsikoiden ja title-elementtien optimoinnin ehdotukset yrityksen omille sivuille perustuen yli 20 vuoden kokemukseen
  • Ehdotuksen sisältöjen optimoinnille hakusana-analyysin mukaan perustuen yli 20 vuoden kokemukseen
  • Ohjeet sisällöntuotantoon perustuen yli 20 vuoden kokemukseen
  • Toimenpide-ehdotukset jatkoa ajatellen

Riippuen yrityksen toiveista, tarpeista ja tilanteesta hakusanaprojektin kustannukset alkavat 2500 eurosta, eikä varsinaista ylärajaa ole. Jos markkinointityö on jatkuvaa. Ota yhteyttä suoraan myynti@ertuki.fi ja kerro tilanteesi, ja mitä tarvitset. Me esitämme lisäkysymyksiä ja annamme tarjouksen, jonka tarkoituksena on nostaa yrityksenne näkyvyyttä hakukoneiden hakutuloksissa sekä lisätä potentiaalisten asiakkaiden liikennettä kotisivuillanne toivottujen asioiden parissa.

Jokainen SEO ja hakusanaprojekti aloitetaan analyysillä, jonka kustannus on 690,00 euroa + alv 24%, ja joka on pakollinen jokaisessa SEO projektissamme.

Kotisivuprojekti

Kotisivuprojekti on yksi osa markkinointia. Ensimmäinen tapaaminen ja määrittelyt eivät vielä maksa mitään. Tapaamisen jälkeen annan asiakkaalle kirjallisen tarjouksen, ja perussivuston toimitushinta asettuu usein välille 1.500- 3.500€. Perussivusto toimitus sisältää myös sekä sisältö että Google-optimointiin liittyvää konsultointia sekä sisällöntuottamista.

Meiltä on mahdollista tilata myös kotisivutila, sen tekninen ylläpito sekä sähköpostipalvelut.

Sisältötuotanto sopimuksella

Teen myös sisältöä sopimuksella esimerkiksi yrityksen Facebook sivulle sisältäen kilpailut, arvonnat, tekstit, kuvat, videot. Näissä minimilaskutus on 150 euroa/kk.

Artikkeli ja mainostekstit

Teen myös yksittäisiä mainosartikkeleita täysin natiivisti, eli ne sisältävät 0% kopioitua sisältöä. Näissä toimitusajat vaihtelevat päivästä pariin viikkoon riippuen sekä tilauksesta että omasta aikataulusta. Teen artikkeleita viikoittain monesta eri aihepiiristä, kuten autoista, tekniikasta, terveydestä, politiikasta, yrittämisestä yms.

Yksittäinen artikkeli yrityksen omiiin tarpeisiin minimissään 700 sanaa maksaa alkaen 350 euroa+alv.

Linkkiverkosto ja ulkoiset linkitykset

Teemme artikkeleita eri sivustoille ja voimme kirjoittaa artikkelin myös teistä tai linkittää oman tiedotteenne sopivalle sivustolle.

Ota yhteyttä ja kysy palveluistamme


    Muissa töissä ja projekteissa: www.kettumarkkinointi.fi