Sosiaalinen media

Facebook, SoMe

Siellä vain on oltava…..vai onko

Suomalaisista jo 1,7 miljoonaa on Facebookissa. Alle 35-vuotiaista 80 % käyttää verkon sosiaalisen median palveluita, ja nopeimmin kasvava käyttäjäryhmä on yli 50-vuotiaat. Onko sinun yritykselläsi varaa jäädä sosiaalisen verkon ulkopuolelle? (7/2011)

Facebook ei teknisesti ole vaikea projekti yritykselle – kuten ei moni muukaan sosiaalisen median pinta – mutta ongelma on kokonaisuudessa, resursseissa ja ymmärryksestä.

ER-tuki voi sparrata, suunnitella ja auttaa yritystäsi muodostamaan oma sosiaalisen median suunnitelma, aikatauluineen, budjetteineen, seurantoineen ja analyyseineen.

ER-tuki ja Kari Oksanen on kouluttanut yrittäjiä sosiaalisen median perustietoihin viimeiset pari vuotta Kalkkipetterissä Lohjalla, mutta sosiaalisen median yrityskohtainen analyysi ja tapaaminen on täysin mahdollista. Tällöin kysymyksessä on muunneltu versio tuotteestamme “markkinoinnin peruskonsultaatio”, jossa pääpaino on yrityksen resurssien ohella myös sosiaalinen media ja yrityksen mahdollisuudet ja uhat siellä. Aikavaraus 1-2 tuntia tapaamiselle, 2-3 päivää raportin kirjoittamiselle ja hintaa palvelulle 549€+alv + matkakulut max 200€.

Tilaa heti soittamalla Karille 0400 733469.

 

e-ville.com - Tuhansien tuotteiden valikoima