Kulttuuritekoja

Se varmasti sai alkunsa jo silloin ensimmäisellä luokalla koulussa, kun pääsin joulunäytelmään seisoskelemaan ilman vuorosanoja. Seuraavien vuosien aikana olinkin sitten joka vuosi niin kevät kuin joulujuhlissa näytelmissä, eikä minulle kelvannut mikään muu kuin päärooli, tai vähintään se heti siitä seuraava puherooli. Kouluvuosien aikana tuli sitten osallistuttua myös näytelmäkerhoon ja pääsin jopa esiintymään Hämeenlinnan teatteriin, muistaakseni joku vihreä lohikäärme tai vastaava se oli. Jostain syystä tuo teatteri ei kuitenkaan vetänyt minua mukanaan ja 16-vuotiaana huomasin tanssivani ravintola kabareessa breakdancea.

Ohjelmatoimistosta
lehtimaailmaan

Sekään tie ei imaissut minua mukanaan, mutta 17-vuotiaana perustimme kaverini kanssa oman ohjelmatoimiston ja aloimme järjestää musiikillisia tanssi-iltoja eli discoja lähikuntien koulusaleissa ja vastaavissa – tiskijukkana toimiminen oli eräänlaista näyttelyä sekin. Tanssinkin vielä noina vuosina ja vedin jopa discotanssikursseja vielä pari vuotta ennen armeijaa.
Armeijan aikana yrittäjyyteni vei sitten mennessään ja loppujen lopuksi vedin ohjelmatoimistoani 90-luvun loppuvuosille saakka ja pääsin esiintymään mitä erikoisimmissa paikoissa ympäri Suomea, mutta teinkö kulttuuritekoja – tuskin.
Uskon kuitenkin, että kouluvuosieni näytelmät ja tuo noin kymmenen vuotta ohjelmatoimiston vetäjänä antoivat minulle pohjan, jolle olen sittemmin rakentanut oman elämäni.
Nyt reilu 45-vuotiaana yrittäjänä teen yhä kulttuuritekoja, paikallislehtemme Ykkös-Lohjan avustuksella. Monet tämän alueen tapahtumat ja taiteilijat ovat ja tulevat pääsemään esille lehtemme sivuilla.
Ensimmäiset omat maksulliset artikkelini (koulua lukuunottamatta) kirjoittelin opiskeluaikoina Tampereella. Tampereella aloin myös tehdä kotisivuja ja niiden sisältöjä, ja nyt puhutaan viime vuosituhannesta.
Sittemmin kontaktoiduin Ykkös-Lohjan kanssa vuosien 2007 ja 2008 aikana ja niistä ajoista lähtien olen kirjoittanut lähes päivittäin – sisältöä eri kanaviin, ja joskus jopa tänne lehteen saakka. Nykyään häiriköin teitä arvon lukijat viikottain tämän Kotinurkkaus sivun kautta, kirjoittelemalla vähän siitä sun tästä.

Lukijoita meillä on paljon

Lukijoita meillä riittää joka viikolle kevyesti yli 40 000, laski tai arvioi sen millä tavalla tahansa. Ykkös-Lohjan sivut + kotisivumme + Facebook julkaisumme luetaan aktiivisesti ja tulemme jatkossakin kirjoittamaan ajankohtaisia ja mielenkiintoisia alueemme asukkaille.KO