Pakkauskoneiden ostajan opas: Käärimiskoneet

Käärintäkoneita käytetään monilla teollisuudenaloilla aina suurten valmistus laitteiden ja painon kuljettamisesta sähköisen kaupan täyttö keskusten koteloiden vahvistamiseen. Joka päivä sadat tuhannet yritykset käärivät, sidovat, koodaavat ja teippaavat valtavia määriä tuotepakkauksia. Vaikka monet yritykset ovat riippuvaisia ihmis työntekijöiden fyysisestä työvoimasta, käärintäkoneet ovat välttämättömiä suuren volyymin pakkauslinjoilla sekä pienissä yrityksissä, jotka haluavat kustannussäästöjä ja muita joustavan kääreen käytön etuja.

Joten mitä etuja käärintäkoneen käytöstä on? Kenen tulisi käyttää käärintäkonetta? Mikä laite sopii parhaiten yrityksellesi? Seuraa minua alla olevaan artikkeliin, niin viemme tietosi äärimmilleen. Monet yritykset aloittavat avaamisen käsin joustavalla kalvolla (tunnetaan myös nimellä käsin joustava kääre), joka levitetään käsin käyttämällä työkalua nimeltä stretch wrap -annostelija. Venytys Kääreen kanisterin teknikko pitää kahvasta kiinni, kun lihas kääri rulla on pakattu koneen päälle.

Koneen venytys kääre on helpompi levittää kuin käsin joustava kääre, se maksaa vähemmän, on turvallisempi ja sillä on parempi kuorman hallinta. Vaikka koneen venytys kalvolla on monia etuja, se vaatii venyvän käärintäkoneen käyttöä. Se koostuu tyypillisesti seuraavista osista: käärintä mekanismi; kuljetuslaite, joka vastaanottaa, siirtää ja purkaa tuotteet; kääre materiaali rullat tai aikakauslehti, joissa on etukäteen valmistetut etiketit (usein käytetään sekä rullia että aikakauslehteä); ja liimauslaitteen ja joissakin tapauksissa laskentamekanismin. Käärimiskoneen rakenteesta riippuen tavarat kääritään linjalle tai pyörivälle alustalle jaksoittaisesti siirtymällä käärintä mekanismin käyttö eläimestä toiseen. Pakkaus voidaan tehdä yksi-, kaksi- tai kolme kerrosta.

Mutta mistä tiedät, onko käsityö vai käärintäkone parempi yrityksellesi? Tällöin pakkauslinjat ja siihen liittyvien prosessien ammattimainen analyysi on hyödyllinen. Kun otat yhteyttä paikalliseen pakkaus toimittajaan ja pyydät analyysiä pakkausmateriaaleista ja -koneista tai niiden puutteesta, saat tietoa siitä, miten toimit tällä hetkellä.

Käärekoneet ovat muuttaneet pakkausteollisuutta varmistamalla tehokkuuden ja johdonmukaisuuden koko pakkausprosessin ajan. Käsikääre oli aikoinaan ainoa vaihtoehto, mutta se ei ollut kustannustehokasta kunkin kuorman käärimiseen käytetyn ajan ja tuloksen epätasaisen ulkonäön vuoksi. Nykyään jokaisella yrityksellä on ainutlaatuiset toiminnot ja sen seurauksena ainutlaatuiset pakkauskone vaatimukset. Nykyään saatavilla olevien kuormalavojen käärintälaitteiden laajan valikoiman ansiosta jokainen yritys voi nyt valita koneen, joka sopii täydellisesti omiin tarpeisiinsa.

Kolme lavojen käärimisen menetelmää

On joitakin asioita, jotka sinun on otettava huomioon ennen venytys kääreen ostamista; straddle stretch kääre vie enemmän lattiatilaa kuin kääntö pöytäkoneet pyörivän varren ja tukirungon ansiosta, mutta niiden suorituskyky on korkea. Lisäksi kontti kääreet on kiinnitettävä lattiaan. Kääntöpöydän kääreet ovat kooltaan pienempiä kuin konttorikoneet. Työ on vietävä heille. Ne ovat ihanteellisia, kun yritysten on käärittävä erilaisia ​​kuormia useiden käärimisohjelmiensa vuoksi tai jos lattiatilaa on rajoitetusti.

·         Puoliautomaattiset: Soveltuvat yrityksille, jotka käärivät pieniä tai suuria määriä, puoliautomaattiset koneet sopivat paremmin heidän tarpeisiinsa. Tämäntyyppiset kääreet ovat turvallinen ja nopea tapa kääriä kuormia. Käyttäjän on asetettava kuorma koneelle ja kiinnitettävä kalvo lavalle ja aloitettava sykli. Käynnistyksen jälkeen se kääri kuorman.

·         Automaattinen: Tämän tyyppinen käärintäkone ei vaadi käyttäjän toimia. Lavat syötetään käärintään kuljettimen kautta ja kunkin lavan käärimiskorkeus lasketaan koneessa olevalla anturilla varmistaakseen kuorman käärimisen tehokkaasti ja siististi. Kalvo leikataan ja kieleke kiinnitetään kuormaan, sitten kuljetinhihna vapautuu lastausta varten ja sykli alkaa uudelleen.

·         Uusin teknologia lavojen käärimisessä on robotti. Se toimii itse liikkuvasti lavan ympäri kalvon levittämiseksi. Se voi kulkea sinne, missä kuorma on käärittävä. Tämä eliminoi tarpeen siirtää kärsimättömiä kuormalavoja tehtaan kautta staattiseen kääreeseen

Jos sinulla on kysyttävää kuormalavojen käärintä projektista tai vaatimuksista, autamme sinua mielellämme ja vastaamme kaikkiin kysymyksiisi, ei vain kuormalavojen käärintäkoneita, vaan myös joustavasta kalvosta ja käärintä projektista. että tuotteesi voi matkustaa ja saapua asiakkaallesi ilman välikohtauksia. Ota yhteyttä erittäin osaavaan ja koulutettuun pakkausasiantuntijaamme saadaksesi ILMAISTA pakkausneuvontaa, jos harkitset vanteiden, kääreiden, koodauksen ja teippauksen lisäämistä pakkausratkaisu isi.

Käärimiskoneen ostaminen yrityksellesi on merkittävä investointi. Se on merkittävä investointi yritykseesi, eikä sinun pidä kiirehtiä siihen ilman, että olet ensin perehtynyt kaikkeen dynamiikkaan. Kun olet valmis etsimään pakkauskoneita, harkitse paikallisen pakkausasiantuntijan puolta.

Kun olet valinnut ja ostanut linjasi koneet, haluat varmistaa, että se toimii aina huipputeholla ilman, että seisokkeja on vähän tai ei ollenkaan. Joustava käärintäkone yhdessä ennaltaehkäisevän huolto-ohjelman kanssa voi auttaa tuotantolinjaa saavuttamaan huippu suorituskyvyn samalla kun maksimoit venytyskääreesi ominaisuudet.