Telia + Cmore = kiva tarjous tälle viikolle

**tämä postaus sisältää mainoslinkin

Monesti kun on vaihtamassa omaa henkilökohtaista puhelinliittymää, tai hakemassa uutta – saa huomata, että kaikkien operaattoreiden hinnat ovat aika lähellä toisiaan. Kun nykyään vielä vaihtaminen toiselle operaattorille on tehty helpoksi, tulee välillä tarpeen katsella näitä erikoistarjouksia ja ajottaa uuden liittymän vaihtaminen näiden ajalle – esimerkiksi tämä Telian ja Cmoren tarjous on voimassa vain 15.1.2023 asti.

Tänään Telialla on alkanut Lidl-lahjakorttikampanja

Vaihda liittymäsi Telialle – saat huolettoman liittymän ja C Moren sisällöt huippuedullisesti. Lisäksi valittuihin liittymiin kaupan päälle 30 €:n Lidl-lahjakortti. Edut koskevat uusia liittymiä ja numeronsiirtoja Telialle (pois lukien numeronsiirrot Telia Dot -liittymistä).

Miksi Telian liittymä

  • Sujuvat, turvalliset ja luotettavat yhteydet ovat Telian toiminnan ydin. 
  • Telia investoi jatkuvasti verkkoinfraan, jotta käytössä olisivat aina turvalliset ja toimivat yhteydet. Telia huolehtii siitä, että asiakkaat pysyvät mukana teknologian kiihtyvässä muutoksessa, kun esimerkiksi 5G ja esineiden internet rakentavat neljättä teollista vallankumousta.
  • Telia tarjoaa asiakkailleen huippu-urheilua Liigasta formuloihin, Suomen katsotuimpia viihdeohjelmia ja jatkuvasti ajan hermolla olevaa uutisvirtaa.
  • Telia haluu tarjoilla huippuluokan sisällöt tavalla, joka helpottaa ja sujuvoittaa asiakkaidemme arkea. Siksi Telia panostaa jatkuvasti digitaalisen asiakaskokemuksen kehittämiseen.

Miksi Cmore?

Kausikaupalla uusia kotimaisia sarjoja sekä kansainvälisiä hittejä leffoja unohtamatta. Suoratoistopalvelusta löydät suomalaiset alkuperäissarjat ja koukuttavimmat realityt.

C Moren vuoden 2022 kymmenestä katsotuimmasta sisällöstä jopa seitsemän on C Moren omaa kotimaista tuotantoa. Piikkipaikkaa pitää Christian Rönnbackan dekkarisarjaan pohjautuva Hautalehto: Kylmä syli, jonka ensimmäisen tuotantokauden loppuhuipennusta seurattiin heti alkuvuodesta 2022. Sarjaan on luvassa myös jatkoa, ja suursuosikin toisen tuotantokauden jaksojen kuvaukset alkavat keväällä 2023. Toinen kausi pohjautuu Hautalehto-dekkarisarjan kolmanteen osaan Rakennus 31. Kauden käsikirjoituksesta vastaa edelliskauden tapaan Veli-Pekka Hänninen ja pääosassa jatkaa Mikko Leppilampi.

Miksi Lidl?

Lidl tarjoaa laadukkaan valikoiman kotimaisia ja kansainvälisiä suosikkeja sinulle, joka haluat tehdä ostoksesi edullisesti ja vaivattomasti. Viime vuonna Lidlillä oli Suomessa jo 201 myymälää ja suurin niistä sijaitsee Kuopiossa. Lidl on Suomen kolmanneksi suurin päivittäistavaraketju markkinaosuudella mitattuna.

Lidl työllistää ensi kesänä taas yli tuhat kesätyöntekijää ympäri Suomea. Haku työpaikkoihin aukeaa 9. tammikuuta. Eniten kesätyöpaikkoja on tarjolla isoissa asukaskeskittymissä, kuten pääkaupunkiseudulla sekä Turun ja Tampereen alueilla, mutta kesätuuraajia haetaan myös monille pienemmille paikkakunnille.