Tiimivaatteet, joukkueasut, työvaatteet– asusteet logoilla ja teksteillä

Onko teillä tarve vaatteille, joissa on oma merkintänsä? Logo, firman nimi, slogan? Kuvaa tai tekstiä, yhdellä värillä tai monella värillä? Paidat, housut, takit, pipot, lippikset, myös työvaatteet huomiovärein.

Mainosteippaamo OmaLogo Lohjalta toimittaa vaatteet sekä noutona Lohjalta, tai postitse tai matkahuollon kautta ympäri Suomea. Omalogolla on asiakkaita Helsingistä Ouluun.

T-paita halutulla merkinnällä

Painetut t-paidat. Nopea toimitus ja painatus. Ei minimitilausmäärää. 100% Tyytyväisyystakuu! Lyhyt- ja pitkähihaiset. Aikuisten & lasten kokoja – ja mikä parasta, voit käyttää verkkokauppaamme tarjouksen tekemiseen osoitteessa https://omalogo.skypro.fi

Painettu t-paita soveltuu niin lahjaksi ystävälle kuin työvaatteeksi oikeastaan mihin tahansa liikkeeseen. Kauluspaidatkin löytyvät mainosteippaamosta yrityksen omalle logolle ja samoin erikoisvaatteet esimerkiksi ravintolaan ja kahvilaan. Myös mainoslahjana vaate on erinomainen, mainosteippaamo tekee myös mainoslahjoja, joissa on oma logonne ja lahjan saajan logo – jos haluatte nimenomaan sellaisen – painatettu paita kestää oikein pestynä konepesua.

Tutustu ja pyydä tarjous! Kattava tuotevalikoima. Nopeat toimitukset. Brändit mm: Helly Hansen, Russell, TeeJays, Fruit of the Loom, Spiro, Results, Quadra, Beechfield, AD, Henbury, Holebrook ja Premier.

Takit logolla ja halutulla tekstillä

Painettu takki soveltuu lahjaksi asiakkaalle ja ystävälle niin vapaa-ajanvaatteeksi kuin työvaatteeksi ja takeissa löytyy vaihtoehtoja kevyistä liiveistä, kevyiden huppareiden kautta kymmeniin erilaisiin takkeihin ja työtakkeihin huomiovärein, ja kaikkiin takkeihin on mahdollista painaa yrityksen logoa ja tekstejä joko yhdellä tai monella värillä – painatettu takki kestää oikein pestynä myös konepesua.

Esimerkiksi: Bionic softshell on innovatiivinen takki, jossa yhdistyy kestävyys ja ympäristöystävällisyys. Materiaalin valmistuksessa ei ole käytetty fluoria eikä pvc:tä. Bionic softshell on täydellinen valinta moderniksi ja tyylikkääksi tiimitakiksi – hinnat alkaen logon kanssa 79,90e + alv/kpl

Huomiovaatteet mainosteippaamosta

Syksyllä, talvella, keväällä ja aina pimeällä liikuttaessa, on se sitten kadulla tai töissä – joskus tarvitaan erilaisia huomiovaatteita. Mainosteippaamo Omalogosta saat huomioliivit, takit ja housut omilla teksteillä ja logoilla kohtuullisen nopealla toimitusajalla.

Puuvillakassit painatuksella

Mainosteippaamo Omalogosta löydät myös ekologiset puuvillakassit ja toimituksen omalle logollesi. Orgaaniset puuvillakassit ovat saatavilla useissa väreissä kuten musta, valkoinen, kirkkaan sininen, punainen, tumman sininen ja natural. Kassit ovat Control Unionin hyväksymää orgaanista puuvillaa ja premium -laatuista paksua kangasta tai 100 % Fairtrade sertifioitua puuvillacanvasta.

Mainosteippaamosta laukut logoilla

Mainosteippaamo OmaLogo tarjoaa valikoimistaan myös erilaisia laukkuja pienistä laukuista isoihin, ja jälleen logolla tai nimellä varustettuna tai aivan sellaisenaan. Laukkuja on niin ns. dancelaukuista, putkikassien kautta reppuihin ja isoihin matkalaukkuihin. Kannattaa kysyä lisää, jos olette ostamassa omalle tiimille tai porukalla laukkuja.