Factory by The Lake #FBTL

Factory by the Lake – FBTL uudenlainen kaupunkifestivaali

Factory by the Lake – FBTL festivaali

Factory By The Lake – FBTL festivaali järjestetään Lohjalla upeassa tehdasmiljöössä Lohjanjärven rannalla, joka on aiemmin ollut suljettuna yleisöltä. Festivaalialue sijaitsee aivan Lohjan keskustan tuntumassa, ja matkaa Helsingistä on reilu puoli tuntia. Luvassa on kaksi päivää upeita elämyksiä niin ulkona kuin sisälläkin. Itse festivaalialueelle on maksuton sisäänpääsy, mutta tähtiartistien keikat ovat maksullisia. Festivaalialueella on tarjolla maksutonta musiikkia, nuorisobändejä, taidetta, kulttuuria, ruokaa ja juomaa sekä monenlaista tekemistä lapsille. Vastaavaa keikkaa ja näin erikoisia puitteita et siis ole vielä kokenut.

Maksuton festivaalialue

Festivaalialueelle on maksuton sisäänpääsy, mutta tähtiartistien keikat ovat maksullisia. Festivaalialueella on tarjolla maksutonta musiikkia, nuorisobändejä, taidetta, kulttuuria, ruokaa ja juomaa sekä monenlaista tekemistä lapsille. Nauti kahden päivän ajan ulko- ja sisätiloissa järjestettävistä tapahtumista ja elämyksistä.

Saara Aalto 23.8.

Monipuolinen laulaja, Saara Aalto, esiintyy torstaina 23.8. Factory By The Lake -festivaaleilla Lohjalla. Musikaalisävelmät ja Antonín Dvořákin yhdeksäs sinfonia “Uudesta maailmasta” ovat konsertin kohokohtia. Tämä tunnelmallinen ja romanttinen konsertti on unohtumaton elämys, jossa Saara Aallon upea ääni yhdistyy Lohjan kaupunginorkesterin sovituksiin.

Anssi Kela 24.8.

Anssi Kela esiintyy 24.8. Factory By The Lake -festivaaleilla. Kelan hittien lisäksi lavalla kuullaan Lohjan kaupunginorkesterin sovituksia, jotka tekevät tästä keikasta poikkeuksellisen. Nummela-klassikkoalbumin kappaleet ja tunnetut hitit takaavat unohtumattoman illan upeassa tehdasmiljöössä.

Cledos 24.8.2024

Cledos, yksi suosituimmista kotimaisista rap-artisteista, esiintyy 24.8.2024 Factory By The Lake -festivaaleilla. Hänen energinen lavaesiintymisensä ja monipuolinen tuotantonsa tekevät tästä illasta räjähtävän elämyksen. Cledos esiintyy ilman kaupunginorkesteria, ja keikka järjestetään tehdashallissa, joka tarjoaa ainutlaatuiset puitteet.

Festivaalialue

Tapahtuma-alueen muodostavat Lohjan Pitkäniemen tehdasalue ja luonnonkaunis järviympäristö. Alueelta löytyy useita tapahtumapisteitä ja sisätiloissa sijaitseva esiintymislava. Monipuolinen ravintolatarjonta, laadukkaat anniskelupisteet ja oheisohjelmaa tarjoavat myyntikojut palvelevat kävijöitä. Kierrätyspisteitä on runsaasti, ja festivaalialueella on tallentava kameravalvonta.

Ruokailu

Alueella on monipuolinen ruokatarjonta, joka ulottuu thaimaalaisesta keittiöstä paikallisiin grilliherkkuihin. FBTL pyrkii huomioimaan kestävän kehityksen järjestelyissään. Ruokapisteissä mukana ovat mm. Nummela Thai Kitchen, Lohjan Grillimestarit, Wild Taste ja Deli Bakers.

Juomat

Anniskelualueet ovat selkeästi rajatut, ja tarjolla on laaja valikoima paikallisia juomia. FBTL:n juomavalikoima kattaa laadukkaita viinejä, cocktaileja ja paikallisia panimotuotteita. Lisäksi alueelta löytyy raikkaita alkoholittomia vaihtoehtoja ja oma alkoholittomien juomien piste.

Pantit ja vesipisteet

Juomatuotteiden hintaan lisätään pantti, jolla varmistetaan astioiden uusiokäyttö ja festarialueen siisteys. Tapahtuma-alueella on vesipisteitä, joista voi täyttää oman pullon. Vesipisteiden sijainnit päivitetään lähempänä tapahtumaa.

Turvallisuus

FBTL on yksi Lohjan suurimmista yleisötapahtumista. Alueella partioi järjestyksenvalvojia ja ensiapuhenkilökuntaa. Ruuhkien välttämiseksi saavut paikalle ajoissa. Festivaalihenkilökunta tunnistetaan sinisistä järvikaupunki-liiveistä.