Harjoittelijaksi firmaan

Koska viimeksi sinulla on ollut harjoittelija firmassasi. Meillä tuli tänään vastaan Winfinity yrityksen valmentajan hyvä peruslistaus yrityksen ja harjoittelijan välisestä suhteesta, jonka halusimme jakaa myös tänne. Mekin olemme välillä hakeneet apulaisia niin Eurheilu projektiimme, kuin esimerkiksi kryptoraha-projektiimmekin – ja näitä nettiprojekteja meillä riittää edelleen ja tulevaisuudessa.

Winfinity: Viime viikolla teimme kyselyn selvittääksemme mielipiteesi peliohjelman isännän tai pelin juontajan kriittisimmistä tekijöistä tuntea olonsa luottavaiseksi lavalla ja esiintyä kuin ammattilainen. Suurin osa vastaajista uskoo, että asianmukainen koulutus on. Samoin Winfinity Academyn päävalmentaja Irina Devjatovska, joka kouluttaa esiintyjiämme menestymään peliesittelyn taidossa. Haluatko tietää, mitä onnistuneen koulutusohjelman takana on?

Pyysimme Irinaa paljastamaan pari salaisuutta ja jakamaan kokemuksensa yleisöllemme.

Koulutusresepti

Kutsutaan sitä  #Winfinity koulutusreseptiksi – sokeria, maustetta ja kaikkea mukavaa! Lyhyesti sanottuna Irinan koulutusohjelma on täydellinen sekoitus 9 olennaista ainesosaa:

1.  Selvitä harjoittelijoitten motivaatio – kuinka motivoituneita he ovat kurssille, miksi he haluavat tehdä sen ja niin edelleen. Taustatarinan ymmärtäminen on kuin valitsisi oikean avaimen potentiaalin avaamiseksi.
2.  Ole todellinen ammattilainen itse; älä koskaan lopeta taitojen terävöittämistä; aina on parantamisen varaa.
3.  Sano ei tylsälle teorialle; kurssisi on oltava kiinnostava. Älä pelkää jakaa kokemustasi ja jännittäviä faktoja.
4.  Johda esimerkkiä ja inspiroi harjoittelijoitasi ammattitaidollasi ja persoonallisuudellasi.
5. Anna aina rakentavaa palautetta ja joitakin vinkkejä suorituskyvyn parantamiseen.
6. Valmistaudu keskusteluun, esitä kysymyksiä ja mielipiteitä. Harjoittelijoillasi on kaunis mieli ja he voivat opettaa sinulle myös jotain. 
7. Ole iloinen, rento ja hauska. Ole joku, jonka haluaisit jäädä ja viettää aikaa yhdessä, työskentelisi tai vain juttele.
8. Jokainen harjoittelija on persoonallisuus ajatuksituksituksi ja vakaumuksillaan. Sinun tehtäväsi on löytää yhteiset perusteet heidän kanssaan henkilökohtaisen lähestymistavan avulla. Ei ole ketään.
9. Pyri parhaaseen tulokseen aina kun mahdollista, älä pysähdy vain “tarpeeksi hyvään”.

Miten te otatte harjoittelijat vastaan omassa yrityksessänne, ja onko teillä antaa harjoittelijoille oikeasti sellaisia tehtäviä, jotka laittavat harjoittelijat oikeasti panemaan parastaan ja näkemään myös, että panostaminen kannattaa? Vai pelaatteko varman päälle, koska kuitenkin ”in the end of the day”, harjoittelija on vain harjoittelija.

HUOM! #Winfinity koulutusresepti tuli siis vastaan LInkedIn:issä ja siksi myös kaikki sen linkit ovat jätetty tässä aktiivisiksi, jos haluatte tutustua yritykseen itse.