Kevät 2021 ja ER-tuen uutiset

Valitettavan pitkä aika mennyt edellisestä päivityksestä firman kuulumisista. Yksi syy siihen on tuon uuden e-urheilun projektimme siirtyminen livevaiheeseen ja omaksi yritykseksi ja siellä meillä on jo noin 3000 kuukausittaista kävijää lueskelemassa suomalaisten tekemisistä ja osallistumassa kuukausittaisiin arvontoihin: www.suomiesports.fi

Suomalainen elektroninen kilpapelaaminen on mielenkiintoisessa vaiheessa, kuten koko ala on maailmanlaajuisesti ja siksi mekin lähdimme mukaan kehittämään se ekosysteemiä. Samalla kun avasimme sivuston loppuvuodesta olemme oppineet näiden menneiden kuukausien aikana, että jaoimme kaiken sisällön loppujen lopuksi kolmelle sivustolle. Tuo pääsivusto on uutisisivusto kaikille alaa ja pelaamista seuraaville. Sen lisäksi piti avata erityisesti alan koulutuksiin keskittyvä edu.suomiesports.fi sivusto sekä ammattimaiseen organisaatio ja liiketoimintaosaan keskittyvä pro.suomiesports.fi – työ on vasta alkutaipaleella, mutta vie aikaa todella paljon viikoittaisista käytössä olevista tunneista.

Siinä missä korona jyllää ja vaikuttaa kaikkeen perinteiseen liiketoimintaan, olemme kiitollisia siitä, että ER-tuki on ollut koko toiminta-aikansa aktiivinen digitaalisessa liiketoiminnassa ja niin viime vuonna kuin tänäkin vuonna olemme jo toimittaneet asiakkaille niin uusia verkkosivustoja, sosiaalisen median mainoskampanjoita kuin myös laittaneet käyntiin useampia menestyksellisiä Google mainoksia.

Kevät 2021 on myös ostamisen ja myymisen aikaa ja ER-tuki irtaantuu entisestään hallinnassa olevista sivustoistaan. Viime vuonna myimme jo ison osan sivustoista pois ja tämän kevään jälkeen yritykselle jää vain paikalliseen markkinointiin tarkoitetut sivustot – muut myydään pois. Mitä tämä tarkoittaa liiketoiminnalle? Ei oikeastaan mitään muuta kuin, että keskitymme jatkossa nimenomaan olemassa oleviin asiakkaisiin sekä e-urheilun kehittämiseen.

Jatkamme myös Karin myötä yrittäjien koulutuksia ja niitä on jo toteutettu virtuaalisestikin, mutta toiveissa on jo syksyllä paluu luokkahuoneisiin ja ihmisten oikeaan tapaamiseen!

Palataan taas aiheeseen, kun lisää kerrottavaa ilmenee.

Voikaa hyvin ja pysykää terveinä.