Palveluita yrittäjille

ER-tuki pitää tukikohtaansa toimistohotelli Kalkkipetterissä Lohjan Virkkalassa. Kalkkipetterin toimistolla on hyvät parkkipaikat ja työnteko on helppoa. ER-tuella on ollut Kalkkipetterissä toimisto jo noin 15 vuotta. ER-tuki tarjoaa IT-tukipalveluita kaikille lohjalaisille yrityksille, mutta luonnollisesti virkkalalaiset yritykset ovat etusijalla sijainnin ansiosta. Kalkkipetterin tilojen lisäksi ER-tuella on yhteistoimitaa Virkkalantie 2:ssa sijaitsevan OmaLogo Oy:n kanssa ja itseasiassa erilaiset ohjelmisto-ongelmat ja virustorjuntatehtävät suoritetaan tällä hetkellä tuolla Virkkalatien osoitteessa.

ER-tuki tarjoaa myös kotisivu-uudistuksia sekä kotisivutilaa ja sähköpostipalveluita. Nämä palvelut toimittaa teknisesti Planeetta Internet, mutta ER-tuki toimii siinä välissä yrittäjän apulaisena ja opastajana. Meillä on kokemusta IT-alasta jo yli 20 vuoden ajan. Kotisivuja ER-tuki on tehnyt 90-luvulta lähtien ja tällä hetkellä mm. Kalkkipetteri, Virkblad, Kukkahuone Verona, Ykkös-Lohja, Kettu Markkinointi, Mintun Kulma, Lohjantähti ja kymmenet muut lohjalaiset yritykset luottavat palveluihimme. Kotisivujen suhteen teemme myös sisällöntuotantoa ja Google-optimointia.

ER-tuki tuottaa sisällöntuotantoa yhteistyössä Kettu Markkinoinnin kanssa. Tuotamme tekstiä, kuvia, linkkejä, kilpailuja – you name it, we deliver. Kaikki tehdään suunnitelmallisesti ja aikataulutettuna. Meiltä saat myös apua suunnitteluun sekä tavoitteiden asetteluun. Hoidamme puolestasi myös seurannan ja analysoinnin jos niin haluat ja raportoimme kuukausittain.

Jos siis tarvitse apua:

– IT ongelmat
– kotisivut
– sähköposti
– sosiaalinen media
– yleisesti markkinointi ja yrityksen näkyvyys

Ota yhteyttä Kariin vaikka suoraan soittamalla 0400 733469 tai laittamalla sähköpostia kari.oksanen@ertuki.fi

Ollaan yhteyksissä.