Telian huikea Singles Day -erikoiskampanja

-> tässä artikkelissa on mukana mainoslinkkejä

Telia tarjoaa houkuttelevan kampanjan, jossa uudet ja siirtyvät asiakkaat voivat saada merkittävän lisäedun liittymän vaihdon yhteydessä. Liittyessäsi Telian asiakkaaksi ja valitessasi yhden kampanjaan kuuluvista liittymistä, saat JBL Tune 770NC -vastamelukuulokkeet kaupan päälle. Tämä tarjous lisää entisestään vaihtamisen houkuttelevuutta.

Liittymätarjoukset ovat kilpailukykyisiä ja ne on räätälöity vastaamaan nykypäivän korkeita datakäytön tarpeita. Liittymävaihtoehdot, jotka oikeuttavat kuulokkeiden saamiseen, ovat monipuolisia ja tarjoavat erilaisia nopeusvaihtoehtoja niin 4G- kuin 5G-verkoille.

Siirrä liittymäsi Telialle, saat kaupan päälle JBL Tune 770NC -vastamelukuulokkeet (arvo 129 €, JBL Tune 770NC -vastamelukuulokkeet Musta | Telia), seuraaviin valittuihin liittymiin:

Rajaton 200M 29,99 €/kk
Rajaton 5G 300M 30,99 €/kk
Rajaton 5G 450M 32,99 €/kk

Kampanjan kesto: 6.-12.11.

JBL Tune 770NC

JBL Tune 770NC on langaton kuulokemalli, joka tarjoaa aktiivisen melunvaimennuksen (Active Noise Cancelling, ANC) musiikin kuuntelijoille. Se on suunniteltu parantamaan kuuntelukokemusta vähentämällä ympäristön häiriöääniä, jolloin käyttäjät voivat uppoutua musiikkiinsa missä tahansa. Kuulokkeiden 40 mm elementit tuottavat JBL:n tunnetun Pure Bass -äänen, joka on sekä syvä että selkeä.

Kuulokkeet tukevat Bluetooth-yhteyttä, joten ne voidaan liittää langattomasti älypuhelimiin, tabletteihin tai muihin laitteisiin. JBL Tune 770NC on myös varustettu nopealla latauksella, mikä mahdollistaa pitkät kuuntelujaksot lyhyelläkin latausajalla. Pitkäkestoinen akku takaa jopa 35 tunnin toistoa ajan ANC-tilassa ja 50 tuntia ilman ANC:tä.

Äänenlaatu ja melunvaimennus

JBL Tune 770NC:n äänenlaatu on huolellisesti hiotun teknologian tulosta. Korkealaatuiset elementit yhdessä tarkasti suunnitellun äänikammion kanssa varmistavat, että käyttäjät kuulevat musiikin yksityiskohdat juuri niin kuin artisti on tarkoittanut. Aktiivinen melunvaimennus käyttää mikrofoneja kuulokkeiden ulkopuolella havaitakseen ympäristön ääniä ja luo sitten vastamelun, joka neutraloi ei-toivotut äänet.

ANC-ominaisuus on erityisen hyödyllinen matkustettaessa tai muissa meluisissa ympäristöissä, sillä se mahdollistaa syvemmän keskittymisen musiikkiin ilman ulkopuolista häiriötä. Vaikka ANC on päällä, Tune 770NC varmistaa, että äänenlaatu pysyy tasaisena, tarjoten rikkaan basson ja kristallinkirkkaat korkeat äänet.

Käyttömukavuus ja muotoilu

JBL Tune 770NC on suunniteltu käyttömukavuutta silmällä pitäen. Pehmeät korvatyynyt ja säädettävä pääpanta takaavat, että kuulokkeita voidaan käyttää mukavasti tuntikausien ajan. Yksinkertainen ja intuitiivinen kosketuspaneeli kuulokkeiden kyljessä tekee äänenvoimakkuuden säätämisen ja kappaleiden vaihtamisen vaivattomaksi.

Muotoilu on moderni ja tyylikäs, mikä sopii hyvin urbaaniin elämäntyyliin. Kuulokkeet ovat saatavilla useissa eri väreissä, jotka vetoavat eri käyttäjien makuun. Lisäksi ne ovat kevyet, mikä tekee niistä helpon ottaa mukaan reissuun, ja ne ovat taittuvat, joten ne eivät vie paljoa tilaa laukussa.

Akkukesto ja lataus

Yksi JBL Tune 770NC:n kohokohdista on sen pitkä akunkesto. Tarjoten jopa 35 tuntia toistoaikaa aktiivisella melunvaimennuksella, kuulokkeet kestävät pitkiäkin kuuntelumaratoneja. Ilman melunvaimennusta akun kesto kasvaa jopa 50 tuntiin, mikä on kärkitasoa langattomissa kuulokkeissa.

Lisäksi nopea lataustoiminto tarjoaa käyttäjille mahdollisuuden saada jopa 2 tuntia toistoaikaa vain 5 minuutin latauksella. Tämä on erityisen hyödyllistä kiireisille ihmisille, jotka tarvitsevat pikalatauksen matkalla ollessaan. USB-C-latausliitäntä on nykyaikainen ja yleinen, mikä tekee latauskaapelin löytämisestä ja korvaamisesta helppoa.

Yhteysominaisuudet

JBL Tune 770NC:n Bluetooth-yhteyden avulla kuulokkeet voidaan helposti parittaa useimpiin laitteisiin. Monipuolinen yhteensopivuus eri laitteiden kanssa tarkoittaa, että käyttäjät voivat nauttia langattomasta äänentoistosta vaivattomasti. Lisäksi kuulokkeissa on moniyhteyden ominaisuus, joka mahdollistaa kahden laitteen yhdistämisen samanaikaisesti.

Bluetooth-yhteys tarjoaa myös kätevän käyttöetäisyyden, joka on tyypillisesti noin 10 metriä, antaen käyttäjille vapauden liikkua laitteesta poispäin ilman yhteyden katkeamista. Tämä on erinomainen ominaisuus esimerkiksi kuntosalilla treenatessa tai kotona askareita suorittaessa.

Lisäominaisuudet

JBL Tune 770NC on varustettu useilla lisäominaisuuksilla, jotka tekevät siitä monipuolisen kuulokkeen. Se sisältää esimerkiksi mikrofonin, joka mahdollistaa hands-free-puhelut ja äänikomentojen käytön yhteensopivissa älylaitteissa. Käyttäjät voivat myös hyödyntää JBL Headphones -sovellusta, jonka avulla he voivat muokata kuulokkeiden ääniasetuksia omien mieltymystensä mukaan.

Toinen mainitsemisen arvoinen lisäominaisuus on Ambient Aware, joka antaa käyttäjien kuulla ympäristön äänet silloin, kun se on tarpeellista, esimerkiksi liikenteessä liikkuessa. Tämän rinnalla TalkThru-tila laskee musiikin voimakkuutta, jolloin on mahdollista keskustella ihmisten kanssa ilman kuulokkeiden riisumista.

Tekniset tiedot – Lyhyt listaus

  • Ajurit: 40 mm
  • Taajuusvaste: 20 Hz – 20 kHz
  • Bluetooth-versio: 5.0
  • Akun kesto: Jopa 35h (ANC päällä), 50h (ANC pois päältä)
  • Latausaika: 2h, pikalataus (5min latauksella 2h toistoaikaa)
  • Paino: Ei ilmoitettu
  • Lisäominaisuudet: Active Noise Cancelling, Ambient Aware, TalkThru, pikalataus, mikrofoni, JBL Headphones -sovellus

Teliasta

Telia on yksi Pohjoismaiden suurimmista telekommunikaatioyrityksistä, joka tarjoaa laajan valikoiman palveluita, kuten matkapuhelinliittymiä, internet-yhteyksiä ja televisiopalveluita. Yrityksen juuret ulottuvat kauas historiaan, sillä se on perustettu Ruotsissa jo 1853 nimellä Telegrafverket. Nykyaikana Telia tunnetaan paitsi perinteisten viestintäpalveluidensa myös uusien digitaalisten ratkaisujensa kautta, jotka ulottuvat esimerkiksi pilvipalveluihin ja tietoturvaan.

Telia on myös aktiivisesti mukana 5G-verkkojen kehittämisessä ja laajentamisessa Pohjoismaissa. Tämän uuden sukupolven verkkoteknologia lupaa nopeampia yhteyksiä, pienempää viivettä ja mahdollistaa uusien teknologioiden, kuten esineiden internetin ja itseajavien ajoneuvojen, kehittämisen. Telia on tehnyt merkittäviä investointeja myös vastuullisuuteen ja pyrkii olemaan hiilineutraali yhtiö lähitulevaisuudessa.

Historia ja kehitys

Televerket, myöhemmin tunnettu nimellä Telia, sai alkunsa Ruotsin valtion telegrafialaitoksena. Vuosikymmenten kuluessa yritys laajensi palveluitaan puhelintoimintaan ja myöhemmin matkaviestintään, kasvaen yhdeksi alueensa suurimmista toimijoista. 1990-luvulla yhtiö yksityistettiin ja se on sen jälkeen laajentanut toimintaansa merkittävästi, erityisesti Itämeren alueella.

Vuonna 2002 tapahtui merkittävä käännekohta, kun Telia fuusioitui suomalaisen teleoperaattori Soneran kanssa. Tämä yhdistyminen vahvisti Telian asemaa Pohjoismaiden telekommunikaatioalalla. Yhtiön nimi muutettiin TeliaSonera AB:ksi, mutta myöhemmin palattiin käyttämään yksinkertaisesti Teliaa. Nykyään Telia ei ole vain puhelin- ja internet-palveluiden tarjoaja, vaan se on laajentanut toimintaansa digitaalisiin palveluihin ja mediabisnekseen.

Palvelut ja tuotteet

Telia tarjoaa laajan kirjon erilaisia palveluita ja tuotteita. Yhtiön matkapuhelinliittymät ovat suosittuja niiden kattavan verkon ja kilpailukykyisten hintojen vuoksi. Lisäksi Telia tarjoaa kiinteän verkon internet-yhteyksiä sekä kaapeli- että valokuitutekniikalla, mukaan lukien erittäin nopeat yhteydet yrityksille ja yksityisille kuluttajille.

Television ja viihteen saralla Telia on mukana myös suoratoistopalveluiden tarjoamisessa. Telia TV on palvelu, joka mahdollistaa televisio-ohjelmien, elokuvien ja sarjojen katselun internetin kautta. Telia on myös tunnettu urheilusisällöistään, tarjoten asiakkailleen mahdollisuuden seurata monipuolista urheilutarjontaa suorana ja tallenteina.