Mistä löydät katseltavaa suoratoiston laajasta valikoimasta

Nettiruutu.fi on sivusto, josta voit lukea suomeksi arvosteluja suoratoistolla tarjolla olevista sarjoista. Seurannassa on niin Netflix, Cmore, SkyShowTime, Yle Areena, HBO Nordic, Disney, Paramount+ yms suoratoistokanavat. Myös MTV3 Katsomo on seurattuna ja viikoittain on sivustolla luettavissa sekä uutisia, että arvosteluja, ja arvostelujen mukana on lähes aina YouTube video sarjasta/elokuvasta. Nettiruutu keskittyy sarjoihin, mutta silloin tällöin käsittelee myös elokuvia.

HBO Nordic

HBO Nordic on tilausvideopalvelu, joka tarjoaa pääsyn laajaan valikoimaan HBO:n alkuperäissarjoja ja muita ohjelmia. Palvelu on saatavilla useissa Pohjoismaissa, mukaan lukien Suomi, ja sen omistaa WarnerMedia.

HBO Nordic tarjoaa pääsyn kaikkiin HBO:n alkuperäissarjoihin, kuten “Game of Thrones”, “The Sopranos”, “Westworld” ja “Watchmen”, sekä muihin HBO:n tuottamiin sarjoihin ja dokumentteihin. Palvelu päivittyy säännöllisesti uusilla julkaisuilla, ja se sisältää myös live-urheilua, kuten nyrkkeilyä ja tennistä.

HBO Nordicin tilaajat voivat katsella sisältöä useilla laitteilla, kuten älypuhelimilla, tableteilla, tietokoneilla ja älytelevisioilla. Palvelu tarjoaa myös mahdollisuuden ladata sisältöä offline-katselua varten.

HBO Nordicin käyttö edellyttää tilauksen maksamista, joka maksetaan yleensä kuukausittain tai vuosittain. Palvelun hinnoittelu vaihtelee maittain, mutta yleensä se on hieman kalliimpi kuin muut suoratoistopalvelut.

Amazon Prime

Nettiruudussa on arvosteluja myös Amazon Prime Suomi kanavalta.

Amazon Prime -palvelusta löytyy laaja valikoima elokuvia ja televisio-ohjelmia, mukaan lukien omia alkuperäissarjoja. Tässä on joitakin esimerkkejä suosituista sarjoista ja elokuvista, joita löytyy Amazon Prime -palvelusta:

  • Alkuperäissarjat: “The Marvelous Mrs. Maisel”, “The Boys”, “Hunters”, “Bosch”, “Jack Ryan”, “Mozart in the Jungle”, “Transparent”, “The Man in the High Castle”, “Carnival Row”, “Good Omens”
  • Elokuvat: “The Big Sick”, “Manchester by the Sea”, “Moonlight”, “Lady Bird”, “The Florida Project”, “The Disaster Artist”, “The Handmaiden”, “Logan Lucky”, “The Lost City of Z”
  • Televisio-ohjelmat: “The Office” (US), “Seinfeld”, “Downton Abbey”, “The Wire”, “The Sopranos”, “Fleabag”, “Doctor Who”, “Veep”, “Curb Your Enthusiasm”, “Mr. Robot”

Lisäksi Amazon Prime -palvelu tarjoaa pääsyn lisensoidun sisällön laajaan valikoimaan, mukaan lukien dokumentteja, lasten ohjelmia, urheilua, stand-up-komiikkaa ja paljon muuta. Palvelu päivittää säännöllisesti sisältöään uusilla julkaisuilla ja alkuperäissarjoilla.

Jack Ryan Amazon Prime

“Jack Ryan” on Amazonin alkuperäissarja, joka perustuu Tom Clancyn kirjoittamiin kirjoihin. Sarja seuraa CIA-analyytikko Jack Ryanin seikkailuja, kun hän yrittää estää kansallista turvallisuutta uhkaavat terrori-iskut.

Sarjan ensimmäisellä kaudella Jack Ryanin roolissa nähdään John Krasinski. Sarja seuraa Jack Ryanin matkaa CIA-analyytikosta kenttäagentiksi, kun hän yrittää pysäyttää Suleiman-nimisen terroristin suunnittelemat iskut Yhdysvalloissa ja Euroopassa. Samalla sarja tarjoaa kiehtovaa toimintaa ja salajuonia, kun Jack Ryan yrittää selvittää, kuka on taustalla kaikissa näissä suunnitelluissa iskuissa.

Sarjan toinen kausi seuraa Jack Ryania kun hän matkustaa Etelä-Amerikkaan tutkimaan salaperäistä asekauppaa. Matkalla hän löytää yhteyksiä Venezuelan poliittisiin järjestöihin ja huomaa, että tämä asekauppa saattaa vaikuttaa koko mantereen turvallisuuteen.

Sarja yhdistää jännittävää toimintaa ja poliittisia juonitteluja, kun Jack Ryan ja hänen tiiminsä yrittävät pysäyttää uhkia ympäri maailmaa. “Jack Ryan” on saanut positiivista palautetta erityisesti sen toiminnasta, näyttelysuorituksista ja käsikirjoituksesta.

Nettiruudussa myös Disney Plus

Disney+ on suoratoistopalvelu, joka tarjoaa pääsyn laajaan valikoimaan Disney-yhtiön tuottamia elokuvia, televisiosarjoja ja animaatioita. Tässä on joitakin esimerkkejä sisällöstä, jota voit katsella Disney+ -palvelussa:

  • Disney-klassikot: “Lumikki ja seitsemän kääpiötä”, “Kaunotar ja hirviö”, “Leijonakuningas”, “Aladdin”, “Mulan”, “Pieni merenneito”, “Cinderella”, “Dumbo”, “Peter Pan”
  • Marvel-elokuvat ja -sarjat: “The Avengers”, “Iron Man”, “Captain America”, “Spider-Man”, “WandaVision”, “The Falcon and the Winter Soldier”, “Loki”, “Black Widow”, “Shang-Chi and the Legend of the Ten Rings”
  • Star Wars -elokuvat ja -sarjat: “Star Wars: Episode IV – A New Hope”, “The Mandalorian”, “Star Wars: The Clone Wars”, “Star Wars: Rebels”, “Rogue One: A Star Wars Story”, “Star Wars: The Force Awakens” sekä tottakai Andor
  • Pixar-elokuvat: “Toy Story”, “Finding Nemo”, “The Incredibles”, “Up”, “Inside Out”, “Coco”, “Soul”, “Luca”
  • National Geographic -dokumentit: “Free Solo”, “Jane”, “Secrets of the Whales”, “The World According to Jeff Goldblum”, “Running Wild with Bear Grylls”, “Life Below Zero”

Disney+ sisältää myös paljon alkuperäissarjoja ja -elokuvia, jotka on tuotettu nimenomaan Disney+ -palvelua varten. Näihin kuuluvat esimerkiksi “The Mandalorian”, “WandaVision”, “High School Musical: The Musical: The Series”, “The Mighty Ducks: Game Changers”, “Turner & Hooch” ja “Monsters at Work”.